replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月8日星期四

ORIS Divers vijfenzestig 42MM

Door TLex Oris heeft een nieuwe, grotere versie van hun vintage geïnspireerde staal Divers vrijgegeven vijfenzestig collectie. Op 42mm in diameter, de nieuwe Divers vijfenzestig is de grootste in de serie die voor het eerst in 2015 werd gelanceerd,



en voor de eerste keer wordt geleverd met een keuze uit gewreven-down leer of textiel NAVO-band die het geeft vijfenzestig een veel authentieke vintage feel. Naast deze, is er ook een volledig roestvrij staal duikers armband of een zwarte vintage tropische stijl rubber duikers band.



Ook voor de eerste keer, de Divers vijfenzestig heeft een donkerblauwe, gebogen wijzerplaat, gecompenseerd door vintage-gekleurde Superluminova. De achterkant van de behuizing biedt een laatste vintage cue, want het is gegraveerd met historische schild van Oris's, het embleem van het bedrijf in de jaren 1960. Dit is ook te vinden op de presentatie doos.



Ik moet zeggen, groter is zeker beter - 40mm was een beetje onder wat mensen dragen zelfs voor retro-stijl jurk / bureau duikers. 42mm naar mijn bescheiden mening is bijna perfect.



Maar terwijl de vijfenzestig heeft geprofiteerd van een te vergroten is het nog steeds, een beetje ontbreekt in de afdeling waterbestendigheid. Ik zeg niet dat het zou moeten zijn op gelijke voet met een van de professionele Aquis modellen Oris's, ik begrijp dat het niet in strijd zijn met Aquis sales,



maar 100 meter is niet een divers rating - 200 of zelfs 150 meter zou meer zin hebben gemaakt voor mij - als je gaat noemen het een "duiker" dan moet het worden voor de baan, toch? Zelfs duikers modellen die deze dateren van enkele decennia had meer water-bestendigheid - nog veel meer !. Imho, als je gaat doen een geactualiseerde heruitgave / retro thingy werk vervolgens alles, WR inbegrepen!



De Oris Divers Sixty-Five is in feite gebaseerd op een van Oris eerste duikhorloges, die werd geïntroduceerd in 1965 en was bedoeld voor gebruik onder water. De jaren '60 door alle rekeningen was een echte pionier tien jaar om te duiken dankzij de wil van Jacques Cousteau, Hans Hass en Christian J. Lambertsen.



Deze pioniers van het duiken ingeroepen onderwater timing instrumenten die essentieel gereedschap waren voor hen toen ze het verkennen van de oceaan rijken, gebruikten ze de beste en meest technisch geavanceerde modellen die er momenteel beschikbaar zijn op dat moment. Als ze duiken waren, vandaag zijn ze misschien wel worden uitgerust met een Aquis of twee. ;)



Oris behoorden toonaangevende fabrikanten van duikhorloges in die dagen. Vandaag hebben Oris ontwerpers peinzend bijgewerkt het uiterlijk van het origineel, maar met behoud van een aantal retro details die zijn slanke lijn zaak, de dunne bezel met zijn 60 minuten dive-tijdschaal, en de trapezium datumvenster bevatten.



Waterbestendigheid terzijde, de Divers Vijfenzestig beschikt over alle moderne kenmerken van de huidige duikhorloge. Een eenrichtings zwart aluminium duikers bezel, bubble-gebogen glas, dat is gemaakt van saffier kristal met een anti-reflecterende coating aan de binnenzijde; en de handen en indexen zijn gevuld met Superluminova in plaats van tritium die werd gebruikt in de jaren 1960.



Binnen de multi-delige roestvrij stalen behuizing, wordt de nieuwe Oris Divers vijfenzestig aangedreven door een automatisch uurwerk Swiss Made. Het zal beschikbaar zijn vanaf juni 2016, met prijzen van 1900CHF.



Vond Oris? Waarom niet check out enkele andere nieuwe modellen van hen: de ProDiver CHRONOGRAAF of Carl BRASHEAR Limited Edition, Oris 'eerste bronzen duiker.bekijk meer horloges replica en replica Hublot

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex