replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月7日星期三

Panerai Radiomir 1940 Chronograph Oro Bianco horloge voor Sport

De fusie van de historische Minerva 13-22 kaliber (aka Panerai OPXXV kaliber) met de Radiomir 1940 case is gewoon mind-blowing. De afwerking van de chronograaf kaliber is op een zo hoog mogelijk niveau. Vooral in wit goud draagt ​​u pure understatement op de pols. Alleen kenners weten wat er onder de wijzerplaat van deze Panerai.

Maar toch moet ik een kritische opmerking te maken: Omdat ik was de eerste journalist om de drie nieuwe zie nep Panerai Radiomir 1940 chronografen merkte ik dat de tekening van de divisies van een seconde per stuk, afhankelijk van de oscillerende frequentie van het saldo onderverdeeld in vijfde (18.000 A / h) / zesde (21.600 A / h) / achten (28.800 A / h) of tiende (36,000 A / h), die gegraveerd rond de rand van de wijzerplaat, verkeerd op met het in chronografen de SIHH en in de officiële SIHH-press-kit.

De Minerva klopt op 18.000 A / h of 1 / 5de van een seconde en de verdeling op de wijzerplaat is voor 28.800 A / h of 1 / 8ste van een seconde afgedrukt. Na uit te leggen waarom de Panerai-team moest toegeven dat dit verkeerd was en CEO Angelo Bonati gaf het bevel om alle wijzerplaten voor de levering van de horloges te veranderen.

Koop goedkope nep horloges en andere replica horloges online, andere luxe merk replica horloges zoals Breitling, Panerai, Audemars Piguet, Tag Heuer, verzending wereldwijd.bekijk meer Zwitserse replica en replica Rolex Day Date II

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex