replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月18日星期一

EleeNo Cyber ​​Dual Touch

Ik ben weg naar een evenement voor NuMusic en Nuart aan het einde van het jaar te vieren, dus net voor het festival, ik heb een horloge met veel zwaailichten.
Het horloge Ik koos voor een ander door EleeNo. De EleeNo horloge serie is één van de groepen onder de merknaam SeaHope. Meer over het merk kan worden gevonden in mijn SeaHope overzichtspagina.
Met de EleeNo ontwerpen, zijn er verschillende reeksen, en de hi-tech digitale horloges komen meestal onder de EleeNo Cyber ​​bereik.
De EleeNo Cyber ​​Dual Touch is een van de nieuwere en meest geavanceerde van hun horloges. Er zijn geen knoppen afgezien van de inzet knop aan te passen aan de zijkant. Het toont de tijd op 66 LEDs met 12 uren op de bovenste rij. Minuten optellen in de kolommen van de bodem rechts tot u bij 5, en begint dan weer vanaf de bodem van die kolom met een 5 minuten LED toont ook. Aangezien het uur vordert, de kolommen vulling van rechts naar links.
Het werkt met touch screen, die oplicht waar uw vingers aanraken. Elk horloge heeft twee kleuren (dit is oranje en groen), en u kiezen welke wordt weergegeven door ofwel het uitvoeren van uw vinger van onder naar boven of van boven naar beneden.
Voordat de tijd laat zien, is er eerst een van de zes animaties:
Een hond
Donder
Een lopende man
Een countdown en explosie
Het woord 'SeaHope'
en de woorden "EleeNo Cyber ​​'
De achterkant van het horloge heeft de SeaHope logo, de EleeNo Cyber-logo, DT dual touch en het type batterij (CR2032).
Bekijk meer replica horloge en breitling horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex