replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月11日星期一

Lucien Piccard Classic Takes On Time ...

Hoewel de herfst seizoen officieel wezens iets meer dan een maand op 23 september velen beschouwen Dag van de Arbeid de officiële kick-off van de val seizoen. Misschien is het het feit dat de Labor Day Weekend dient jaarlijks aan het einde van de zomer seizoen met zijn de Memorial Day Weekend zijnde het begin.
Veel fashionista's beginnen hun zomer blanken weg rond Labor Day te zetten en beginnen met warmere tinten uit te brengen van hun donkerder voor de val seizoen vooruit. Er is iets over de herfst seizoen dat zich leent voor tijdloze traditionele stijlen. Misschien is het de warme diepe tinten bruin, goud en oranje die altijd populair in de herfst seizoen of misschien wel de warmere stoffen en materialen die zich lenen voor de klassieke silhouetten en frames. LP-12011-YG-04
Populaire Online Retailer eWatches.com is het aanbieden van een jump-start van de Week komende dit najaar op smaak met hun Lucien Piccard Classic neemt Time Event. Als het gaat om aloude traditionele stijl, zijn in staat om de Lucien Piccard Brand controle gaat om hun kwaliteit gedachten voor vervaardigde uurwerken voor mannen en vrouwen.
Opgericht in 1923, het merk is wereldwijd bekend om hun precisie vakmanschap en erfstuk styling. Meer dan 400 Lucien Piccard horloges zijn opgenomen in de promotie, inclusief luidde stijlen van de populaire Mulhacen, La Tournette, Wenen, Monte Viso, Vertex, Belle Etoile en Commodore collecties.
De Lucien Piccard Chronograph monviso vangt de geest van het seizoen in warme tinten van goud en bruin. De knappe OVERMAATSE Case in Premium-grade, is goud-tone roestvrij staal contrasterende geborstelde en gepolijste oppervlakken. De knappe bruine alligator lederen band Geweven voegt aan luxueuze ziet er goed uit. Bekijk meer rolex imitatie en u-boat thousands of feet horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex