replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月14日星期四

Swatch Feel My Love

Ik ben terug met de Swatch horloges vandaag weer, met een speciaal model.
Dit horloge is heet Feel My Love, en werd vrijgegeven voor Valentijnsdag in 2007. Het is een onderdeel van een subset van de Swatch Originals lijn die wordt genoemd Jelly In Jelly, die liep van 2006 tot 2009. De behuizing ziet er bijna hetzelfde als de normale originelen horloges, maar zijn iets groter en hebben een verborgen kroon.
Dit Feel My Love horloge heeft een relatief eenvoudige gezicht naar zijn 3 de hand wijzerplaat design, met een witte achtergrond en zwarte en rode cijfers. De band heeft veel foto's afgedrukt op het met een voodoo thema. De onderste helft van de band is voorzien van een voodoo pop met hartvormige pins vast te zitten in het, samen met de naam en de symbolen van een stok persoon en mannelijke en vrouwelijke iconen Feel My Love van het horloge. De bovenste helft van de band heeft het schrijven van Swatch Voodoo Liefde in rood en zwart met twee van de o's in voodoo zijn de mannelijke en vrouwelijke iconen en de o in de liefde zijn het hoofd van het zelfde stokpersoon ontwerp getoond op het onderste gedeelte van de band.
Het horloge kwam ook met een voodoo-pop (die helaas heb ik niet) en een selectie van pinnen met harten op het einde zodat je kon steken in de pennen en probeer het voodoo voor jezelf.
Het volledige modelnummer is SUJK121 en het wordt beschouwd als onderdeel van het Lente-zomer 2007 collectie.
Bekijk meer replica horloge en tag heuer nuovo stile horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex