replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月21日星期四

Tag Heuer 2012 Aquaracer 500m Ceramic

Dit nieuwe model van Aquaracer 500m komt in vijf modellen. Deze modellen zijn onder meer: ​​(a) Blue Dial / Blauw Keramische Bezel / Staal (b) Black Dial / Black Ceramic Bezel / Steel (c), Blue & Gold / Steel (d) Volledige Zwart / Ceramic Bezel / Titanium Carbide Case (e) Champagne wijzerplaat, Staal / gouden kast en zwarte omlijsting. De roestvrij stalen behuizing van de 2012 Aquaracer 500m Keramiek is anders dan de vorige modellen. Het is minder hoekig en scherp, waardoor het een meer klassieke look geeft. Hoewel nog steeds groot is, is kleiner dan eerdere modellen, meet 41 mm diameter. De zaak terug en de kroon zijn geschroefd-in. Op de 10 uur positie is een helium uitlaatklep waarmee helium veilig van de behuizing ontsnappen. In de behuizing is een Caliber 5 automatisch uurwerk (Sellita's SW200) die uren, minuten, seconden en datum functies mogelijk maakt. Dit horloge is waterdicht tot 500 meter (1640 voet).

Een van de meest opvallende veranderingen in dit horloge is de ring. Vorige modellen gebruikt rubberen ring met radiaal patroon. Dit 2012 model te gebruiken echter traditie duikhorloge bezel keramiek. Keramische bezel heeft enkele voordelen ten opzichte van staal of aluminium randen. Keramische randen de neiging om meer krasbestendig en harder dan staal te zijn en zijn dus beter bestand tegen vervagen. Ze zijn ook lichter dan staal, wat gunstig is in een relatief grote horloge als deze. Hoogglans behandeling te zien in de ring grepen en door het grootste deel van het horloge, met inbegrip van de kroon, case, en heliumventiel.
De wijzerplaat van het horloge heeft horizontale strepen dat is subtiel en mooi gaat met de hele look van het horloge. Het uur markers zijn vet en gemakkelijk merkbaar. Samen met het zwaard uren en minuten handen, ze zijn licht en leesbaar zijn. Er is een datumvenster op de drie uur positie. De glazen die deze wijzerplaat is gemaakt van saffier kristal met een anti-reflecterende coating. Bekijk meer replica Zwitserse en tag heuer monaco/monza horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex